Student/adolescent

Herken je dit?

Soms gaat het helemaal niet zoals jij zou willen. Soms lukt het niet om het anders te doen. Soms baal je van jezelf of je bent zo moe, je kunt niet slapen of je blowt te veel, je eet te veel of juist te weinig. Of je zit de hele dag (en nacht) achter je tablet of smartphone of op social media en je kan er niet mee stoppen.

Je weet niet wat je wilt worden, je studie is helemaal niet wat je ervan verwachtte, je hebt moeilijk contact met anderen, je bent te gevoelig voor van alles. Je loopt vast omdat je altijd alleen maar op één manier kunt denken of doen. Je zou wel anders willen, maar hoe?

Maak een afspraak met mij of bel me. Gewoon doen!

Ik begin met naar je te luisteren en met je te praten. Of we beginnen op een andere manier, want niet iedereen is blij met praten. Ik breng samen met jou in kaart waar je aan wilt werken en wat je zelf al gedaan hebt. Dan gaan we ontdekken wat jouw talenten zijn en wat jouw levenservaring is en hoe die jou met dit probleem kunnen helpen. We gaan samen op weg waarbij jij al lerend en oefenend op vele manieren aan de slag gaat en ik je daarbij steun en inspireer. Je neemt steeds voor jezelf een opdracht mee en de volgende keer bespreken we hoeveel je al gelukt is. We bepalen samen hoe vaak je komt en hoeveel tijd er tussen de afspraken zit. Soms is één keer genoeg, soms 6 of meer.


We maken eerst een afspraak voor een oriëntatiegesprek. Dan kunnen we van beide kanten kijken of er een klik is. Wat wij bespreken is strikt vertrouwelijk. Het is aan jou of je je ouders of anderen die je nabij zijn hierin wilt betrekken. Zij zijn wat mij betreft op ieder moment van harte welkom.